Гринева Ксюша. 15 лет ДЦП. Мечтает научиться ходить самостоятельно!!!
Здрастуйте наші друзі та помічники. Залишився місяць до реабілітації!!! ТРЕБА ЗІБРАТИ: 42 069 грн
Я дуже прошу Вас про допомогу. Реабілітації вже дуже скоро. Ми розуміємо, що ВІЙНА, ми теж її переживаємо і вже двічі змінювали місце проживання, втрачали рідних, війна розділила нашу родину, тато, рідний брат, тітки та двоюрідні брати та сестри залишились у Донецьку. До мами на цвинтар не можу сходити, вона теж залишилася в Донецьку. Це дуже важко, але в нас ще й внутрішня війна - за здоров'я нашої донечки. На превеликий жаль ми не можемо впоратися самі, ми звичайно робимо все, що можемо, Ксюша щодня робить зарядку і їй не потрібно нагадувати, вона розуміє, що для неї це життєво необхідно, але також їй потрібна і комплексна реабілітація з фахівцями та професійною медичною технікою. Ми просимо Вас допомогти Ксюші. Останні роки два мало хто допомагає, в основному це одні й ті самі люди, яким я хочу сказати велике спасибі, завдяки вам Ксюша продовжує реабілітуватися. Низький Вам уклін.
Ми просимо допомоги у кожного, Вашої підтримки та розуміння. Будь ласка, не проходьте повз наші прохання про допомогу, вона нам дуже потрібна!!!
Вчора центр, куди Ксюша ходить до логопеда, організував поїздку на гірку кататись на плюшках. Там така крута гірка, що мені самій стало страшно, і перший з'їзд був страшний, але дуже класний. Ксюше так сподобалося, вона була у захваті. Дуже приємно, що цей центр завжди робить наших «особливих» дітей щасливими, але насамперед вони діти і як звичайна дитина хоче радіти та пізнавати цей світ, пізнавати все прекрасне. На гірці через відключення світла підйомник не працює і я думала як же я Ксюшу підійматиму нагору, але працівники гірки всім матусям у яких діти не ходять допомагали піднімати дітей на гірку. Дякую їм величезне.
Надходжень не було.
Ліки: 3250 грн
Реабілітація з 23 лютого 2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 42 069 грн